Bright City - Still (volume 2) - Gospel uit het Buitenland


Binnenkort is ons assortiment weer via deze webwinkel te bestellen,
uw order zal per begin augustus a.s. worden verwerkt door cTrading.

Still (volume 2)

Still (volume 2)

Bright City


CD | Integrity | 0000768709528
februari 2018

Genre(s)
praise&worship

In verband met de verhuizing tijdelijk niet leverbaar
Verder winkelen

Omschrijving

Integrity Music is blij om Still: Volume 2 aan te kondigen, de tweede release in zijn reeks van instrumentale albums, elk met het unieke geluid van een gastproducer. Na het veelgeprezen Volume 1 met de Britse band Rivers & Robots, bevat Still Volume 2 de Britse creatieve beweging Bright City, gebaseerd op de St. Peters Church in Brighton.

Still Volume 2 biedt moderne aanbiddingsliederen met een levendige, gekoelde esthetiek en biedt de perfecte achtergrond voor momenten van toewijding, gebed en meditatie voor individuen en kerken. Van het creëren van een sfeer voor het weken van het gebed tot het aanbieden van een sonische oase tijdens het spitsuur, deze serie roept luisteraars op om hun hart voor God te stillen. Opgenomen op verschillende locaties in het Verenigd Koninkrijk en beheerst in de legendarische Abbey Road Studios, Still is emotioneel en doet denken aan een filmscore, een combinatie van strijkers, koperblazers en elektronische instrumentatie.

Onder de leiding van producer Jonny Bird (Martin Smith, Army of Bones) wilde Bright City echt het oude en het nieuwe weven en ze samenvoegen.