Keith & Kristyn Getty - Sing! Live at the Getty Music Worship Conference - Gospel uit het Buitenland


Binnenkort is ons assortiment weer via deze webwinkel te bestellen,
uw order zal per begin augustus a.s. worden verwerkt door cTrading.

Sing! Live at the Getty Music Worship Conference

Sing! Live at the Getty Music Worship Conference

Keith & Kristyn Getty


CD | Integrity | 0000768712429
februari 2018

Genre(s)
praise&worship

In verband met de verhuizing tijdelijk niet leverbaar
Verder winkelen

Omschrijving

Doe mee met de stemmen van duizenden verzameld voor de inaugurele Sing! conferentie in Nashville en geniet van enkele van de meest speciale muzikale hoogtepunten van het evenement. 

The Sing! de conferentie bestaat om voorgangers, muzikanten en leiders te helpen bij het bouwen van een Bijbels inzicht en een creatieve visie voor de gemeentelijke zang in hun kerken. Door sprekers en kunstenaars uit vele tradities en levenswandel samen te brengen, willen ze kerken aanmoedigen naar een diepere, meer dynamische kijk op theologie, kunstzinnigheid en zending in samenzang.

Geleid door Keith en Kristyn Getty en een groot aantal speciale gasten, waaronder Joni Eareckson Tada; Laura Story; Bob, Jordan en Devon Kauflin, Matt Boswell en meer!

Keith en Kristyn Getty zijn bekende moderne hymneschrijvers uit Noord-Ierland. Een van de meest populaire composities van Keith, In Christ Alone, (co-geschreven met Stuart Townend) is de nummer 1 meest gezongen hymne in het Verenigd Koninkrijk sinds 2006 (CCLI) Liedjes uit de Getty-catalogus worden gezongen door naar schatting 100 miljoen mensen per jaar in kerken over de hele wereld. Het duo heeft meerdere albums uitgebracht en opgetreden op opmerkelijke locaties die zo uiteenlopend zijn als de Royal Albert Hall in Londen, Carnegie Hall en de Grand Ole Opry.